It's not about being good at something,
It's about being good to yourself

Het team van Room4 Yoga Velp


Ons team van ervaren docenten zorgen voor een gevarieerd lesrooster. Wij verzorgen lessen op verschillende niveaus en in verschillende yoga stijlen. 


Sabine Riswick

Sabine Riswick

OVER MIJ: Zo'n 10 jaar geleden kwam ik tijdens een burn out in aanraking met yoga. Vanaf het eerste moment voelde ik dat yoga bij me past en mij zoveel aan rust en bewustwording en energie brengt. Mijn eerste korte teachertraining volgde ik 8 jaar geleden waarnaar er meer volgden. In de loop der jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen in het yogapad en de achterliggende filosofie. In mijn lessen komen meerdere delen van het achtvoudig yogapad aan bod ,de focus ligt echter vooral op de adembeheersing en de houdingen.

LESSEN: Poweryoga, Hatha Yoga , Flow ,Vinyasa, Yin yoga en Yoga Nidra

Marije Heleen Haasjes

Marije Heleen Haasjes

OVER MIJ: Na een aantal jaren power yoga lessen gevolgd te hebben bij diverse docenten kwam ik na mijn zwangerschap in aanraking met yin yoga. Er gebeurde zoveel in mijn lijf door deze lessen; klachten verdwenen, ik kreeg meer energie en voelde me gelukkiger. Dat inspireerde mij de yin yoga docentenopleiding module 1, 2 en 3, yin 3.3, yin en yoga props te volgen en af te ronden. Gezondheid en vitaliteit zijn voor mij belangrijke voorwaarden om mij goed te voelen. Met een goede gezondheid en vitaliteit kun je meer aan. De yin yoga zorgt ervoor dat het zelf herstellend vermogen van het lijf wordt aan gezet. Door contact te maken met je lijf en werkelijk te voelen. Wat is er nu mooier dan mensen dat in mijn lessen te laten ervaren! Ik geef les in diverse studio’s, aan professionele dansers, Jellinek kliniek als onderdeel van hulpverleningstrajecten en yin yoga aan zorg leerlingen en yin op het werk.

LESSEN: Yin Yoga en Yin 3.3

Elly van Extel

Elly van Extel

OVER MIJ: Pilates en yoga dragen bij aan een goede balans tussen mijn werk, sociaal leven en gezin. Hierdoor ben ik niet alleen sterk, soepel, fit en energiek, maar kan ik ook mijn hoofd ‘leegmaken’. Ik ben eigenaar van Yoga Boss, ben yogadocent en Perfect Pilates trainer en lifecoach, maar ik ben ook manager in het hoger onderwijs. Als leidinggevende heb ik gezien dat stress een grote impact heeft op leidinggevenden en hun medewerkers kunnen hebben. Het levert gezondheidsproblemen op, mensen slapen niet goed en de concentratie wordt minder. Ik heb zelf ervaren hoe yoga kan bijdragen aan het verminderen van stress. Door zelf regelmatig yoga te doen loopt de stress niet op, ben ik fitter en soepeler geworden en slaap ik beter. Deze ervaringen wil ik graag delen en daarom geef ik yogalessen en ben ik lifecoach. Ik gun iedere werknemer een leidinggevende die aan yoga doet en ik gun iedere leidinggevende werknemers die aan yoga doen!

LESSEN: Hatha Yoga en Yoga & Pilates

Nerini Moerlie

Nerini Moerlie

OVER MIJ: In 2017 ben ik begonnen met een Vinyasa yoga teacher training en inmiddels heb ik mezelf tevens verdiept in restoritave en mindfullness. Het delen van al het moois wat yoga te bieden heeft is waar mijn hart ligt. In mijn lessen staat de ademhaling centraal. De verbinding tussen lichaam en geest. Een moment voor jezelf om naar binnen te kijken. Met aandacht voor mindfullness

LESSEN: Restorative yoga, Slow yoga

Renate Moelands

Renate Moelands

OVER MIJ: Renate Moelands is in het dagelijks leven leerkracht en is daarnaast opgeleid aan het New Health Centre in Sneek. Zij geeft met veel passie de Yin les op de woensdagavond om 20.15.

LESSEN: Yin Yoga

Nonke Trienekens

Nonke Trienekens

OVER MIJ: Opgegroeid met een moeder als yogadocente wilde ik natuurlijk, eigenwijs als ik was, heel wat anders dan yoga gaan doen;-) Na andere paden te hebben bewandeld en na een lange tijd samen met mijn lief doorgebracht te hebben in India en Nepal vanuit het verlangen de essentie van het leven en van mezelf beter te begrijpen, kon ik er niet meer onderuit. Eenmaal weer geland in Nederland en na de geboorte van mijn zoon, ben ik in 2015 de Dru yoga opleiding gaan doen en nam ik alle groepen van mijn moeder over. Een mooi en waardevol groeiproces tot op de dag van vandaag, zeker met een kleintje erbij in mijn dagelijkse leven, die me met 2 benen op de grond houdt en me leert dat yoga niet alleen op de mat plaatsvindt. Dru yoga is een toegankelijke zachte vloeiende vorm van yoga en brengt je terug naar het hart en steeds weer terug naar de stilte in jezelf, de stilte die er altijd is ook al is alles in en om je heen in beweging. Steeds de uitnodiging om aanwezig en open te blijven in alles wat zich aandient. De les wordt altijd afgesloten met een diepe begeleide eindontspanning. Op dit moment volg ik de dru meditatieopleiding en ben ik me aan het bijscholen in yoga nidra, ook wel 'yogic sleep' genoemd, echt een pareltje waar ik meer en meer mee zal gaan werken in mijn lessen.

LESSEN: Dru Yoga

Susanne ten Doesschate-Boekelman

Susanne ten Doesschate-Boekelman

OVER MIJ: Kundalini Yoga, de ‘Yoga van Bewustzijn’, kwam na ruim 20 jaar Hatha yoga te hebben beoefend in 2015 in mijn leven. Op een moment dat ik erg ver van mijzelf verwijderd was. Het bracht me direct in contact met mijzelf, en van ‘buiten’ naar ‘binnen’. Mijn enthousiaste natuur bracht en brede ervaring bracht me een afwisselende loopbaan, waarin ik onder andere werkte als projectmanager, coach en docent. In 2020 deed ik de Kundalini Yoga Teacher Training en vrij snel ontdekte ik dat ik deze volledige en veelzijdige vorm van Yoga graag wil overdragen. Nog elke dag ben ik verrast over de transformerende kracht van deze yogavorm, op zowel fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Naast fysieke oefeningen (kriya’s) en krachtige ademhalingsoefeningen (pranayama’s) zingen we mantra’s (helende klanken) en mediteren we. Kundalini Yoga werkt direct in op je zenuwstelsel en klieren; het heft blokkades op, het brengt je lichaam in balans, geeft rust en activeert je levensenergie.

LESSEN: Kundalini Yoga

BEKIJK HET LESROOSTER      SCHRIJF JE IN