It's not about being good at something,
It's about being good to yourself

Het team van Room4 Yoga Velp


Ons team van ervaren docenten zorgen voor een gevarieerd lesrooster. Wij verzorgen lessen op verschillende niveaus en in verschillende yoga stijlen. 


Sabine Riswick

Sabine Riswick

OVER MIJ: Zo'n 14 jaar geleden kwam ik tijdens een burn out in aanraking met yoga. Vanaf het eerste moment voelde ik dat yoga bij me past en mij zoveel aan rust en bewustwording en energie brengt. Mijn eerste korte teachertraining volgde ik 8 jaar geleden waarnaar er meer volgden. In de loop der jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen in het yogapad en de achterliggende filosofie. In mijn lessen komen meerdere delen van het achtvoudig yogapad aan bod ,de focus ligt echter vooral op de adembeheersing en de houdingen.

LESSEN: Poweryoga, Hatha Yoga , Flow ,Vinyasa, Yin yoga ,Yoga Nidra Nidra en Meditatie Reiki &Coaching Ademcoaching en ademcirkels

Marije Heleen Haasjes

Marije Heleen Haasjes

OVER MIJ: Na een aantal jaren power yoga lessen gevolgd te hebben bij diverse docenten kwam ik na mijn zwangerschap in aanraking met yin yoga. Er gebeurde zoveel in mijn lijf door deze lessen; klachten verdwenen, ik kreeg meer energie en voelde me gelukkiger. Dat inspireerde mij de yin yoga docentenopleiding module 1, 2 en 3, yin 3.3, yin en yoga props te volgen en af te ronden. Gezondheid en vitaliteit zijn voor mij belangrijke voorwaarden om mij goed te voelen. Met een goede gezondheid en vitaliteit kun je meer aan. De yin yoga zorgt ervoor dat het zelf herstellend vermogen van het lijf wordt aan gezet. Door contact te maken met je lijf en werkelijk te voelen. Wat is er nu mooier dan mensen dat in mijn lessen te laten ervaren! Ik geef les in diverse studio’s, aan professionele dansers, Jellinek kliniek als onderdeel van hulpverleningstrajecten en yin yoga aan zorg leerlingen en yin op het werk.

LESSEN: Yin Yoga en Yin 3.3

Renate Moelands

Renate Moelands

OVER MIJ: Renate Moelands is in het dagelijks leven leerkracht en is daarnaast opgeleid aan het New Health Centre in Sneek. Zij geeft met veel passie de Yin les op de woensdagavond om 20.15.

LESSEN: Yin Yoga

David Vertelman

David Vertelman

Over mij Mijn naam is David en ik ga jullie laten ervaren hoe je bewust met je lichaam beweegt, de connectie maken tussen mind en body en alles als middel zien. Mijn kennis is breed over het menselijk lichaam, zo zet ik me in voor topsporters, doe ik leefstijlcoaching en geef ik dagelijks Pilates lessen. De pilates lessen zijn vooral gericht op de CORE (ook wel je powerhouse) hierbij is het belangrijk dat je focust op je ademhaling, houding, mindset en techniek. Ik kijk er naar uit om mijn holistische benadering te delen met jullie.

Lessen Pilates

Chris Schindeler

Chris Schindeler

Over mij Zo'n 20 jaar geleden opende ik in Amsterdam een centrum van waaruit ik lessen in Oosterse Krijgskunst combineerde met mijn Shiatsu praktijk. Omdat ik in het lesrooster ruimte over had, vroeg ik een vriendin lessen yoga op te zetten, zonder zelf te weten wat yoga eigenlijk inhield. Ik besloot lessen te volgen om meer te leren erover en was direct gegrepen door de diepgang! Ik legde mij toe op de Ashtanga Yoga en besloot jaren later in India een docentenopleiding Hatha Yoga te volgen bij Yoga Gita. Mijn kennis over de Oosterse Geneeskunde en Krijgskunsten vindt men tegenwoordig terug in mijn lessen; Ten Chi Yoga bijvoorbeeld is de les waarin ik Yoga en Taijiquan combineer Daarnaast ben ik actief als therapeut Shiatsu en Pranic Healing, Breathwork fascilitator, tantra trainer en binnenkort relatiecoach! Lessen: Ten Chi Yoga, Yin Yang Yoga, Hatha Yoga

Lessen Ten Chi Yoga Yin Yang Yoga

Nonke Trienekens

Nonke Trienekens

OVER MIJ: Opgegroeid met een moeder als yogadocente wilde ik natuurlijk, eigenwijs als ik was, heel wat anders dan yoga gaan doen;-) Na andere paden te hebben bewandeld en na een lange tijd samen met mijn lief doorgebracht te hebben in India en Nepal vanuit het verlangen de essentie van het leven en van mezelf beter te begrijpen, kon ik er niet meer onderuit. Eenmaal weer geland in Nederland en na de geboorte van mijn zoon, ben ik in 2015 de Dru yoga opleiding gaan doen en nam ik alle groepen van mijn moeder over. Een mooi en waardevol groeiproces tot op de dag van vandaag, zeker met een kleintje erbij in mijn dagelijkse leven, die me met 2 benen op de grond houdt en me leert dat yoga niet alleen op de mat plaatsvindt. Dru yoga is een toegankelijke zachte vloeiende vorm van yoga en brengt je terug naar het hart en steeds weer terug naar de stilte in jezelf, de stilte die er altijd is ook al is alles in en om je heen in beweging. Steeds de uitnodiging om aanwezig en open te blijven in alles wat zich aandient. De les wordt altijd afgesloten met een diepe begeleide eindontspanning. Op dit moment volg ik de dru meditatieopleiding en ben ik me aan het bijscholen in yoga nidra, ook wel 'yogic sleep' genoemd, echt een pareltje waar ik meer en meer mee zal gaan werken in mijn lessen.

LESSEN: Dru Yoga

Imke Ophuizen

Imke Ophuizen

Over mij

Lessen Easy Yoga en meditatie

Nita ten Buuren

Nita ten Buuren

Over mij

Lessen Pilates

Judith Lufting

Judith Lufting

OVER MIJ: Van vroegs af aan was ik bewust van mijzelf en alles om mij heen. Alles kwam intens binnen. Ik liep rond met vragen als waar stopt het universum en hoever is oneindig? Ik was eigenlijk ook bang om hier te aarden omdat ik dacht de connectie te verliezen met mijn oorsprong. Ik voelde mij soms dan ook alleen op de wereld omdat ik het gevoel had dat ik mijzelf niet kon spiegelen aan anderen. Ik ging mij aanpassen en probeerde niet op te vallen. Tegelijkertijd wilde ik alles onderzoeken en wist ik waar het voor mij om gaat. Ik ben opgegroeid in een warm gezin met retraites bij grote Tibetaans Boeddhistische leraren in India, Nepal, Nederland en Frankrijk. Door onder andere mijn yoga beoefeningen, meditaties en de uitdagingen in het leven waaronder een burn out, een scheiding, het opvoeden van mijn twee schatten van dochters en door mij te verdiepen in mijn indische achtergrond ben ik altijd in connectie gebleven met een magisch gevoel van binnen. Dit gaf mij het vertrouwen om mijzelf te kunnen zijn en helemaal hier te mogen zijn zonder een eigen oordeel waardoor er een diepere verbinding met mijzelf en anderen ontstond. Ik ben in 2015 begonnen met de Dru Yoga Docenten opleiding met aansluitend de opleiding Holistische Kinderyoga. Naast het werk als verpleegkundige in de thuiszorg ontwikkel ik yoga workshops voor scholen en geef ik massages. Daarnaast ben ik mij aan het verdiepen in het begeleiden van hoogbegaafde kinderen. Iemand die door zijn 'eigen' licht geraakt wordt. Daar ligt mijn hart.

LESSEN: Dru, Anahata Yoga

BEKIJK HET LESROOSTER      SCHRIJF JE IN